Мадона написа песен за Гай Ричи

Мадона написа песен за своя бивш съпруг, известния кинорежисьор Гай Ричи, съобщава ContactMusic.

В парчето Мадона възпява Ричи като своята "вечна любов". Може би това не е чак толкова учудващо, ако се вярва на последните слухове, според които поп-дивата и режисьорът възнамеряват да се съберат отново. Бракът им бе разтрогнат на 21 ноември 2008 г. след 8-годишен съвместен живот. От него остана синът им Роко, като от предишния си брак Мадона има и дъщеря - Лурдес, написа БГНЕС.
Тя и Ричи имат и едно осиновено дете - Дейвид Банду от Малави, за когото понастоящем се грижи британецът. Неотдавна Мадона осинови и още едно дете, също от Малави - момиченцето Мърси, което певицата вече представи на бившия си съпруг. Дали двете знаменитости отново ще станат семейство - предстои да разберем. Във всеки случай, че по мнението на източници от обкръжението й, за Мадона Ричи е един от малкото хора, които тя цени и уважава.
източник: hotnews

Мадона разказа за духовните си търсения

Мадона разказа в статия, публикувана в най-големия израелски вестник "Йедиот Ахронот", за дългото си духовно търсене, което я отвело до еврейската мистична религия Кабала, предаде АФП.

Материалното момиче, което ще бъде в Израел през септември, за да изнесе концерт в рамките на световното си турне "Sticky and Sweet", разказва, че е пътувала много по света, вечеряла е с държавни глави и е постигнала голям успех, но продължавала да чувства, че нещо й липсва в живота. "Бях възпитана да бъдат католичка и баща ми беше много религиозен, но нито един от въпросите ми не получи отговор", пише тя в статията, публикувана от "Йедиот Ахронот" на английски и иврит. Духовните търсения на кралицата на попа я накарали да започне да практикува йога, да изучава будизма, таоизма и Изкуството на войната и да чете за ранните християни. "Научих много и бях силно вдъхновена, но все още не мога да свържа нещата и не съм открила начин да пренеса и приложа тези знания в ежедневието ми. Търсех отговор", споделя 50-годишната поп икона. Тя разкрива, че търсенето й приключило, когато се обърнала към древната еврейска мистична традиция Кабала. "Осъзнах, че най-сетне съм открила религиозна система, която споделя философия, съчетаваща наука и духовност", пише Мадона, която е дарила милиони долари на училища във Великобритания и САЩ, в които се преподава Кабала. През 2004 г. тя получи еврейското име Естер, но не прие юдаизма. БГНЕС припомня, че на 29 август на стадион "Васил Левски" в София Мадона ще изнесе концерт в рамките на световното си турне, организиран от София Мюзик Ентърпрайсис.
източник: hotnews

Виж Мадона със “Стандарт”

Да дишат въздуха на Нейно величество Мадона и да я гледат на ръка разстояние - тази привилегия ще имат читателите на "Стандарт". По традиция развързваме чувала с подаръци, въпреки че не е Коледа, а разгарът на лятото. 10 билета ще бъдат разиграни в специална игра. Как точно, ще узнаете в понеделник.
Тъй като сезонът бе белязан от имената на двамата велики - кончината на Джако и концерта на Мадж у нас, сме ви подготвили изненади. Първата идва със списанието, посветено на Майкъл Джексън, което ще бъде в ръцете ви на 6 август. Там ще разберете с коя жена е била първата му среща и какво казва Брук Шийлдс за сексуалността му.
Същото луксозно издание, но за Мадона ще излезе на 20 август. В близките броеве ще има и уникален автограф на Материалното момиче, специално за читателите на вестника. Трудно ли беше да докараме Кралицата за шоу у нас и кой е по-голям фен - Фънки или Амебата, хората, които я водят.

Даряват Мадона с естонски панталони

Съпругата на естонския президент Евелин Илвес е решила да подари на поп певицата Мадона, която ще изнесе на 4 август концерт в Талин, спортни панталони. Те ще бъдат украсени с естонски национални мотиви, съобщи DELFI, като се позова на съветника на президентската канцелария Кристел Петерсон. При избора на подаръка съпругата на естонския президент се е ръководила от факта, че Мадона е голям привърженик на здравословния начин на живот. Все още не се знае дали Евелин Илвес ще поднесе лично подаръка на Мадона и дали президентът на Естония Тоомас Хендрик Илвес и съпругата му ще бъдат на концерта в Талин. Да припомним, че преди година съпругата на президента на Естония Тоомас Хендрик Илвес - Евелин Илвес, разработи дизайна на тоалет, който се продава под известната в прибалтийските държави марка "Иво Николо". Става дума за черна рокля, украсена с бяла бродерия. От нея в продажба бяха пуснати ограничени количества. Получените средства бяха предназначени за благотворителност, в частност за развитие на спорта.
източник: в. Стандарт

Отворено писмо на MadonnaBitches.com до СЕМ

Ние, членовете на българският фен клуб www.madonnabitches.com сме възмутени от петъчното издание на вестник „24 часа”. Водещата новина днес е „СЕМ глоби Мадона” . Според законът за радиото и телевизията се забраняват рекламите на чужд език и затова СЕМ ще наложи глоба от 2 до 15 хиляди лева. Закон, който никога не е бил спазван, а СЕМ винаги са го прилагали избирателно. Глобата наложена на Дарик Радио е нелепа и комична при положение, че от доста време, медийният ефир кипи от чуждоезични реклами и досега никой не е повдигал въпрос по този „проблем”. Примерите могат да бъдат десетки, включително малко позабравеният и несъстоял се концерт на Дженифър Лопес преди години, която беше записала покана на английски към българските си почитатели. Ама как може Мадона и Дженифър Лопес да не говорят на български, моля ви се?!... Срамота!
Подобни обръщения на изпълнители към фенове са практика по цял свят. Феновете желаят да чуят истинският глас на идола си, а не дублаж. Не виждаме как ще пуснат субтитри по радио станция. С подобни нелепи закони , България ще стане за смях пред света. Едва ли тези хора се интересуват какъв имидж създават на страната ни в такива моменти, когато най-успешната певица за всички времена посещава за първи път (а може би и последен) наша малка държавица, и когато погледите на десетки милиони фенове са отправени към нас.
Бихме желали да попитаме СЕМ, дали 10 секундното обръщение на Мадона е по-голям медиен проблем от ежедневните 15 минутните новини на турски език? Нима по-голямата част от българите разбират турски, а не английски? Търсят ли от СЕМ евтина сензация, намирайки я в лицето на Мадона? Къде са СЕМ, когато в развлекателните програми на националните-частни телевизии се говорят цинизми, псува се ? Обръща ли внимание СЕМ на факта, че болшинството от ТВ журналистите и репортерите имат говорен дефект и понякога трудно им се разбира на какъв език говорят. Защо СЕМ не пуснат субтитри и на тях?!

8 BG мачовци пазят Мадона в София

Осем здрави момчета от частната охранителна фирма “ВИП секюрити”, специално обучени в пазенето на знаменитости, ще следват Мадона неотлъчно по време на престоя й у нас. В момента тече усилена кореспонденция между личните бодигардове на звездата и тукашните й пазители какви точно са навиците и изискванията й. Материалното момиче е много взискателно и не обича изненади, уточниха от “ВИП секюрити”. До дни в България се очакват да пристигнат и пратеници на попкралицата да огледат петзвездните софийски хотели, в които ще отседне част от екипа й, но едва ли и самата тя.
източник: 24часа

СЕМ глоби Мадона

Съветът за електронни медии написа акт на Дарик радио заради Мадона. Звездата кани от ефира му почитателите си на концерт, но го прави на английски. Чл. 12, ал. 1 от Закона за радиото и телевизията забранява рекламите на чужд език и затова СЕМ на основата на издадения акт ще наложи глоба от 2 до 15 хил. лева. Ако “Дарик” повтори нарушението, санкцията ще бъде удвоена. “Здравей, България! Това е Мадона и очаквам да ви видя в шоуто ми в София на 29 август на стадион “Васил Левски”. Бъдете готови!” Този запис на английски трае 10 секунди. “Записът е направен по текст, който ние сме изпратили до мениджмънта на Мадона. Такава е практиката и за останалите страни. За всяка държава, в която има концерт, тя записва обръщение към феновете си. Винаги е на английски език. Няма как да направи изключение за нас”, обясниха от “София мюзик ентърпрайсиз” - промоутърите(СМЕ), които поканиха звездата. Записът е правен наскоро напълно безплатно като част от рекламната кампания за привличане на публика. В момента, в който е получен в офиса на СМЕ, е бил предоставен на медийните партньори на събитието. “Извиняваме се, че Мадона не знае български. Не бихме си позволили да я дублираме, когато се обръща към българските си фенове”, каза програмният шеф на “Дарик” Константин Вълков. “Думите й трябва да са преведени за всички, които не знаят английски и не могат да разберат поканата й”, каза Райна Николова от СЕМ. “Законът е ясен и трябва да се спазва. Има елегантни начини, по които подобно послание на звезда от такъв ранг да бъде преведено”, каза Мария Стефанова от съвета. В СЕМ очакват лавина от актове срещу гласа на Мадона, тъй като десетки радиа и телевизии излъчват поканата й. Според някои от членовете идването на поп кралицата е голямо събитие за България и е леко комично СЕМ да го санкционира. “Дарик” е направило възражение срещу акта, написан от отдел “Мониторинг” в СЕМ. Наказателното постановление с размера на глобата предстои да бъде гласувано. Наскоро съветът е глобил bTV и “Диема 2” за излъчването на реклама на спиртна напитка, в която се говори на гръцки.

ПАОЛА ХЮСЕИН, ИРИНА АСИОВА в."24 часа"

CELEBRATION на 25.09 в Холандия

Компилацията CELEBRATION излиза на пазара в Холандия на 25-ти септември. Според пресата в Дания, освен CD сингъл и двойно CD с най-големите хитове на Madonna, успоредно с тях ще бъде поднесена още една изненада за феновете на поп кралицата. Слуховете твърдят, че на 25-ти септември ще бъде пуснат двоен DVD пакет с подбрани клипове на Мадона от началото на кариерата й досега!
Сингълът CELEBRATON, продуциран от Madonna и Paul Oakenfold ще бъде промотиран идния понеделник в цял свят. От 4- август пък ще може да се сваля и дигиталния сингъл от интернет. Видеото, което беше заснето в Милано е дело на Jonas Akerlund, който както е известно, е работел и преди с Мадона върху клиповете на Ray of light ,Jump, American life и Music! Очаква се новото видео също ще бъде включено в DVD пакета.
източник: http://madonnabitches.com

Мадона написа статия за израелски всекидневник

Най-големият израелски всекидневник - "Йедиот ахронот", е ползвал услугите на Мадона като свой нов международен кореспондент, съобщи Асошиейтед прес. На първа страница в днешния брой на вестника се е появила снимка на Материалното момиче заедно с откъс от статията й, която предстои да бъде публикувана и е озаглавена "Как животът ми се промени".Вестникът е превел изявлението й на иврит. Статията на Мадона ще бъде публикувана в петък. Мадона не е еврейка, но е приела еврейското име Естер и изучава еврейския мистицизъм. Тя бе на поклонение в Израел през 2004 г. и планира две шоута в тази страна през септември в рамките на турнето си Sticky & Sweet. В статията си 50-годишната певица описва религиозното си пробуждане преди близо 14 години, заявявайки, че е осъзнала, че славата и богатството не са краят, а само началото.
БТА

Еротични съобщения от Мадона отиват на търг

Еротични съобщения от Мадона оставени на телефонен секретар са последната звездна антика която отива на търг. Очаква се двете мини аудио касети да бъдат продадени за около 40 хиляди долара, като в момента цената им е около 25 хиляди. Търга за ценните записи приключва следващия месец.Съобщенията на Мадона за записани през далечните 1992 - 1993 година и са адресирани към тогавашното й гадже Джим Олбрайт.
източник:mp3.bg

Madonna - Madrid

Внимание! Фалшиви билети за Мадона

Доста са желаещите да отидат на концерт на Мадона. Съвсем скоро бяха пуснати и 5000 допълнителни билети за голямото събитие. Затова пък се появи сайт, който предлага фалшиви билети. Порталът е на адрес madonnatickets.eu. При направената проверка от Teenproblem е установено, че въпросният сайт няма право да продава билети за концерта на Мадона. За концерта на Металика бяха пуснати в продажба по подобен начин фалшиви билети. Техните собственици впоследствие не бяха допуснати до концерта. За да избегнете подобни грозни и неприятни сцени, е препоръчително да си купувате билети от оторизираните сайтове и каси в страната.
източник: днес.бг

Мадона плаща на Лурдес да не пуши

Наскоро Поп кралицата Мадона заловила дъщеря си Лурдес да пуши. 12-годишното момиче тайно си позволило да пробва вкуса на цигарите, но за нейно нещастие родителката я спипала на местопрестъплението. На малката красавица й се наложило да си признае, че това не бил първият път, в който пуши.За певицата този акт бил повече от порочен. Тя смятала, че така човек се самоубива и никога не би трябвало да си позволява да докосва тютюневите изделия. За да може максимално ефективно да се справи с порока на дъщеря си, Мадона предложила на Лурдес солидна сума пари, за да се откаже от лошия навик, съобщава bliasak.bg. Имайки предвид, че звездната майка следи зорко какво ядат децата й, какво пият и ги е подложила на казармени правила, в това число да не гледат телевизия, приближени подозират, че действията на дъщерята са ответна реакция на контрола на Мадона.