Мадона идва с масажист за гръб и с мебелите си

Над 1000 души организират най-грандиозния спектакъл на годината - концерта на Мадона у нас. Готвач по кабала, танцьори, музиканти, както и двама масажисти - единият - специално за гърба, са само част от огромния екип на Мадона в турнето Sticky and Sweet. По време на концерта в София Мадона ще смени облеклото си 8 пъти.

Всички мебели и цялото оборудване, свързани с начина й на живот, идват с поп иконата. У нас първо пристигат хората, които ще строят сцената и специалистите по охрана. Два дни преди концерта тук ще бъдат и тези, които се грижат за храната й. Мадона заедно с екипа си от музиканти и танцьори ще пристигнат у нас в деня на концерта. "Знае се във всяка една секунда кой излиза, тука танцьор, там музикант, там нещо друго, включване на плейбек, на мултимедия, всичко е разчетено до последната секунда и точно в това е проблемът на един такъв спектакъл, защото най-малкото отклонение може да го провали и затова е толкова сложно и нейният концерт е обект на много репетиции", казва Иван Несторов - Амебата от организаторите. Българските специалисти, от които ще се нуждае поп кралицата, ще се занимават предимно с построяване на сцената и логистика. Сцената ще започне да се строи около седмица по-рано. Зад кулисите специално за поп иконата ще има монтирана баня. А организаторите обещават и много интересни външни конструкции. Най-вероятно Мадона ще се движи из софийските улици с лимузина. Все още не е ясно ще остане ли да нощува в София. "Нямаме още информация дали и с кого пристига, плюс това изглежда тя не се чувства длъжна да ни уведомява за такива неща кога пристига и кога си отива, нито знаем къде ще спи, вероятно ще пътува с частен самолет", казва още Иван Несторов - Амебата. Денят на концерта съвпада с рождения ден на Майкъл Джексън. Очаква се Мадона да направи специална изненада за българската публика, свързана с този факт. Предполага се, че за участието си у нас Мадона ще вземе хонорар от над един милион.

Мадона, сестра ми

Два дни преди рождения ден на Мадона (16 август) и две седмици преди първия й у нас концерт, издателство „Милениум” предлага на пазара единствената истинска биография на поп иконата.

Автор е Кристофър Чиконе – по-малък брат на певицата. Мемоарите на Кристофър излизат през 2008 г. и предизвикват нечувана сензация. Реакциите са следните: говорителката на Мадона Лиз Розенбърг казва пред Асошиейтед прес, че Мадона не е чела творбата му, но е „разстроена” , че Чиконе е решил да продава книга за сестра си”. Най-близкият човек до суперзвездата не спестява никакви подробности относно кариерата и личния й живот. В книгата има всичко – от клюки за сексуалните подвизи на Мадона до пикантни истории за нейни бивши любовници като Шон Пен и Уорън Бийти, както и любопитни факти за други знаменитости – Гуинет Полтроу, Брус Уилис, Джони Деп, Наоми Кембъл, Деми Мур. Братът на Мадона успява да обрисува неин цялостен портрет, болезнено откровен на моменти, безкомпромисно критичен и в същото време – обективен.

Мадона с диамантен грим

Американската поп дива Мадона, която в момента е на европейското си турне Sticky&Sweet, обнови своя сценичен грим, украсявайки го с диамантен прах.
Тя реши да постави върху клепачите си бели сенки, които съдържат смес от висококачествени розови брилянти.


Освен това, Мадона украси веждите си с диамантен прах с общо тегло два карата. По думите на артистичния режисьор на певицата Джина Брук, новият грим на очите на Мадона ще плени публиката с блясък и великолепие. Европейското турне не поп дивата започна на 4 юли в Лондон. Тя вече посети Белгия, Италия, Испания, Франция, Германия, Норвегия, Русия и Естония. Предстоят концерти във Финландия, Дания, Чехия, Полша, Словения, Сърбия, Унгария, Румъния, България и Израел.
източник: БГНЕС

Местят концерт на Мадона заради Левски

Унгарската футболна федерация отби заплахата "Мадона", която беше надвиснала над реванша между Дебрецен и Левски в плейофите на Шампионската лига. Мераците на звездата да пее на стадион "Ференц Пушкаш" на 22 август, само два дни преди двубоя със "сините", удариха на камък.

Договорът с мениджърите беше скъсан, за да е наред тревното покритие. "Клубовете бяха против концерта на Мадона. Освен това в началото на септември националите имат два решаващи мача с Швеция и Португалия. Никой не иска да загубим тези срещи заради калпав терен. Така че Мадона ще пее в парк", обясни Арпад Липчей от "Немзетиспорт".
източник: dnes.bg