В леглото на Мадона

Приятел на британския режисьор Гай Ричи разкрива пикантни подробности около приключилия му вече брак с Мадона, пише вестник "Дейли Мейл". Двамата бяха женени близо осем години. "Гай настояваше двамата да прекарват повече време заедно, тя обаче не откликна. Много по-важна за нея бе четиричасовата й разгрявка и когато най-сетне бе свършила с нея, половината ден си беше отишъл", казва приятелят, пожелал анонимност. "През последните две години повечето време двамата живееха разделени, на различни континенти, а когато все пак бяха заедно, спяха в отделни спални. Живееха почти като брат и сестра". За Мадона извайването на атлетична фигура, а също и Кабалата, били по-важни от семейните ласки. "Според Гай тази работа с Кабалата беше просто щуротия. Изобщо той беше ужасен, дето религията и окултизмът се намесват в отношенията им". И анонимният приятел заключава не без сарказъм: "Когато все пак намираха време да правят любов, според Гай е било същото като да гушкаш парче дърво", допълва БГНЕС.

Безкраен маскарад

Британският режисьор Гай Ричи по-скоро е изпълнен с болка, отколкото с признателност, когато става дума за брака му с поп дивата Мадона. Броени дни след официалното обявяване на развода им, Гай Ричи се изповядва пред британския таблоид "Дейли Мирър"."Исках просто да живеем като нормална двойка. Но винаги живеехме като в истинско кино, дори що се отнася до най-обикновените неща. Тя е обсебена от имиджа си пред обществото, иска да я смятат за нещо като световен оракул", заявява бъдещият бивш съпруг на Мадона."Това е глупаво. Тя е поп звезда, някои от съветниците й, сред които и такива, които вече не работят за нея, ни пречеха да водим нормален живот. Бих искал да живея живота си без всички тези обръчи. За съжаление тя не може да живее без тях. Нашият брак беше безкраен маскарад", споделя още британският режисьор.Преди ден "Индипендънт" съобщи, че вероятно разводът на Мадона ще струва 100 милиона лири (или 126 милиона долара) - това е сумата, която трябва да плати кралицата на поп музиката на съпруга си Гай Ричи, с когото са женени от осем години.

Колко струва разводът на Мадона

Разводът на Мадона ще струва 100 милиона лири (или 126 милиона долара), пише "Индипендънт". Според изданието такава е сумата, която трябва да плати кралицата на поп музиката на съпруга си Гай Ричи, с когото са женени от осем години.Според източници на изданието обаче, не е изключено Мадона и Гай Ричи навремето да са сключили предбрачен договор, определящ размера на обезщетението при евентуален развод. Двамата искат разводът да приключи бързо и може би ще постигнат някакво споразумение за сумата, което след това само да бъде потвърдено от съдия.Според адвоката Андрю Нексбъри, ако режисьорът на "Гепи" и "Две думящи дула" държи бракоразводното дело да се гледа в Обединеното кралство, то ще излезе доста по-скъпо на Мадона, отколкото ако се гледа в Калифорния.

Мадона се развежда

Поп звездата Мадона и съпругът й Гай Ричи се развеждат, съобщи БиБиСи. Според таблоида "Сън" двамата ще обявят официално развода си. В последните месеци жълтите издания доста спекулираха с факта, че в отношенията между Мадона и Ричи има разногласия. През юли обаче говорителят на Мадона опроверга слуховете, че тя и съпругът й са пред развод с аргумента, че бракът им "няма нужда от закърпване". 50-годишната поп лъвица и 39-годишният режисьор Гай Ричи са женени от близо осем години.