Арестуваха заподозрян за "изтичането" на новия сингъл на Мадона в интернет

Арестуваха мъж, заподозрян, че е пуснал новата песен на Мадона в интернет, информира bTV, цитирайки nme.com.

Gimme All Your Luvin' изтече в мрежата преди няколко седмици и това доста подразни Кралицата на попа. Според информация от полицията, мъжът с инициали J.M.R., който е голям фен на Мадона, е бил арестуван на 21 декември, повдигнати са му обвинения и е бил освободен.

До ареста се стигнало, след като адвокатите на певицата успели да проследят автора на поста на песента в интернет до Испания. Полицията е открила записи на песента сред вещите на арестувания.

Madonna подписа договор с Universal

Interscope Records обявиха официално, че Madonna ще издаде нов албум през март, 2012. Дългогодишният мениджър Guy Oseary и Live Nation Entertainment потвърдиха, че кралицата на съвременната поп музика е подписала договор с лейбъла за издаване на цели 3 албума. Новият й първи за последните пет години албум вече е завършен!

Неговият дебютен сингъл, Gimme All Your Lovin ще залее света края на януари, броени дни преди предстоящата й изява в Bridgestone Halftime Superbowl на 5-ти февруари.

През 2007-ма Madonna подписа сделка с Live Nation, която включваше издаване на нови студийни записи, турнета, мърчандайзинг, официален фен сайт, DVD-та, музикално насочени телевизионни участия, филмови проекти и договори за спонсориране.

Друга новина около музикалното величие e, че на 3-ти феврури, 2012 ще излезе предстоящият й филм, W.E.

През своята главозамайващо успешна 30 годишна кариера Madonna е с продадени над 300 милиона копия на албумите си! Все още никой не е счупил рекорда й за най-успешно турне на соло изпълнител/ка в световната история. Звездата е носител на 9 статуетки Грами и почетен член Рокендрол залата на славата. Последният й албум, Hard Candy дебютира на 1-во място в 27 страни сред които САЩ, Англия, Канада, Франция и Австралия.