Мадона: интимно

"Мадона: интимно" дава ключа към разгадаването на нейното феноменално присъствие. Близки, приятели и колеги за пръв път говорят публично за "материалното момиче", при това неподправено и без цензура. В текста са вплетени и части от интервюта на самия автор, които допълват личните му коментари и впечатления и пресъздават още по-пълно нейния многопластов образ. Читателят за пръв път има възможност да проследи живота на поп-иконата не през призмата на жълтите хроники, а в неподправената светлина на цялата му сложност.
"Мадона: интимно" е историята на една жена от плът и кръв, на която човешките слабости не са чужди, но която наред с това притежава непоколебима воля и амбицията да покори света.

Madonna - Hard Candy

Всички прегладнели фенове на Мадона по света са на път да опитат една много страхотна изненада, когато отворят Hard Candy на 28 април. 11-ят студиен албум на Нейно величество за Warner Bros. Records е продължение на дебютиралия на No.1 в над 30 страни и продал над 8 милиона копия Confessions on a Dance Floor. Hard Candy може да се опише като ритмична колекция от 12 музикални наслади, твърдо издържани в характерния за Мадона денс стил, в съчетание с хип-хоп бийтовете на Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell Williams от Neptunes и Nate "Danja" Hills.Пулсиращият пилотен сингъл 4 Minutes (копродукция на Мадона, Timbaland и Justin Timberlake) е под номер 1 в iTunes и Амазон от момента на пускането му в публичното пространство. В световен план 4 Minutes се изкачва до престижната първа позиция във Великобритания, Германия, Италия и е най-тегленото парче в iTunes във Великобритания, Франция, Германия, Австралия, Канада, Ирландия, Белгия, Холандия, Финландия, Испания, Нова Зеландия, Швейцария и Швеция. Песента е под номер 1 във всички европейски еърплей класации.В края на април Мадона представи парчета от Hard Candy на безплатно шоу в Ню Йорк. Специалното събитие, организирано с подкрепата на Verizon Wireless, Control Room и MSN можеше да се гледа на живо по MSN Music (www.msn.com)в Америка, а при нас то ще е достъпно на този сайт от 15 май. Късметлии ще имат възможността да гледат шоуто отблизо - в момента се въртят игри по няколко американски радиостанции, както и на сайта на VH1. Европейската премиера ще се състои на 6 май в зала Олимпия в Париж.Албумът е оценен от престижните американски списания Rolling stone и Blender с Четири звезди. Hard Candy се разпространява в България на датата на световната си премиера от Орфей Мюзик, а на 30 април можете да гледате Madona night на кино. Горещото CD можете да намерите в нашата търговска мрежа в цялата страна.

Give It 2 Me [Live, Roseland - New York]

4 Minutes [Live, Roseland - New York]

Madonna & Justine Timberlake: 4 Minutes LIVE Roseland New York 30th April 2008...pop live madonna roseland new york justine timberlake minutes.