Мадона си купи къща за 40 млн. долара

Поп звездата Мадона явно не се интересува от световната икономическа криза след като пръсна 40 милиона долара за нов дом в Ню Йорк. Певицата подписала договор за закупуване на четириетажна къща, а цената, която заплатила била с 5 милиона долара по-ниска от първоначално обявената. Имението разполага с 13 спални и 14 бани, гараж за две коли, градина, девет камини, асансьор и винарска изба с изкуствена пещера. Луксозната къща обаче все още не е готова, за да може певицата да се нанесе в нея.

Върховният съд в Малави гледа жалба на Мадона

Секретарят на Върховния съд заяви, че трима съдии в Блентайър ще разгледат жалбата, която беше подадена по-рано този месец, след като съдът отхвърли молбата на Мадона да осинови тригодишно момиченце. "Изслушването ще се състои на 4 май", допълни секретарят на съда. Адвокатът на Мадона Алън Чинула заяви, че е приложил множество мотиви за жалбата, сред които и този, че певицата, която преди три години осинови Дейвид Банда от бедната африканска страна, ще предостави на малката Чифундо Мърси Джеймс "добър живот". В началото на месеца съдия от Върховния съд в Лилонгве отхвърли молбата на Мадона за осиновяване на момиченцето с мотива, че съдът може да улесни трафика на деца от някои безскрупулни хора.

Мадона става съседка на Ивана

Новата съседка на Ивана в български тузарски черноморски курорт е не коя да е, а иконата на поп-музиката Мадона. Както гръмна пресата в България и Русия, луксозния апартамент в Равда Мадам Чиконе е получила като дар от Филип Киркоров. Ивана искрено се изненада от новината. Може би най-щастлива от новината бе нейната дъщеря Теодора, която не крие симпатиите си към модната поп-звезда и дори вече се е снабдила с билети за себе си своите приятелки за концерта на Мадона през лятото в София. Запознати припомнят, че Филип Киркоров е собственик на 12 супер луксозни апартаменти в същия комплекс в Равда, в който своя жилище има и Ивана. За съжаление фолк певицата досега само два-три пъти се е възползвала от неговия лукс, защото многобройните й концертни участия през лятото не й позволяват да се отдаде на леност и безгрижие. Филип Киркоров е стар приятел на поп-иконата и дори Мадона вече е била негов гост на яхтата му в Маями. Затова съвсем не му е било трудно да предложи на приятелката си като подарък апартамент в България. Миналата година той направи същия жест и към бившата си съпруга Алла Пугачова, като й поднесе ключовете на лукозните покои в Равда. Друг апартамент певецът с българско потекло подари и на вечната й съперничка на сцената - София Ротару. Но досега нито Алла, нито София са се появявали в новите си имения.
източник: dir.bg