Мадона заплашва Гай

40-годишният Гай Ричи, доскоро съпруг на Мадона, но вече не, показа на колегите си sms-ите, които бившата му съпруга му праща.Няма да коментираме доколко е уместно да се споделят лични съобщения, особено когато си Гай Ричи, а жената, която ти пише, е Мадона, в крайна сметка това е негово си решение. Колкото и да държим на личната кореспонденция, на нас също ни е безкрайно интересно какво си пишат двамата. Нищо хубаво, за съжаление. Оказва се, че голяма част от съобщенията й към него са ужасно заядливи, в стил „Сега ще пропаднеш“. „Това е нейната идея за шега. Но на мен вече не ми е смешно. Представете си какво беше докато живеехме заедно“, оплакал се Гай на колегите си на снимачната площадка на новия му филм „Шерлок Холмс“. Всъщност, Мадона се опитва по всякакъв начин да припомни на Гай добрите времена от връзката им и да го разубеди поне за бракоразводното дело. Доколкото е известно, режисьорът е решен да се бори за споделено попечителство над децата и за едни 20 милиона британски лири. Адвокатите на двамата в момента преговарят, а децата са с Мадж на турнето й Sticky and Sweet.

MADONNA WEEKEND - Този уикенд по ММ

Краят на тази седмица или иначе казано уикендът по ММ ще носи името на уникалната и единствена Madonna! Това идва да рече, че всички фенове, почитатели, обожатели или просто любители на поп иконата ще имат възможността да гледат най-интересното не само като музика, но и всякакви концертни материали, интервюта, мейкинги и какво ли още не с марката Madonna...
Прекарайте един невероятен уикенд, изпълнен с Madonna!
Събота и неделя (1 и 2 ноември)
Часове:
10:00 - 12:00
14:00 - 16:00
19:00 - 22:0

ХИТОВЕТЕ НА МАДОНА

ОЧАКВАЙТЕ САМО ТОЗИ УИКЕНД В ЕФИРА НА РАДИО FM+ ХИТОВЕТЕ НА МАДОНА. На 1 и 2 ноември на всеки кръгъл час слушайте най-известните парчета на Мадона.За най-активните участници ще има и награди, любезно предоставени от Орфей Мюзик. В ефира на радиото ще чуете както хитовете от последния й студиен албум Hard Candy, така и от по-старите й записи.Наскоро изпълнителката издаде третия си сингъл Miles Away, продуциран от нея в сътрудничество с Timbaland, Justin Timberlake и Danja. В момента тече американската част от турнето й Sticky and Sweet, като се носят слухове за дати и в Австралия през януари следващата година.

Гай Ричи е отказал да получи 20 милиона лири

Британският в. "Дейли телеграф" съобщи, че съпругът на Мадона Гай Ричи е отказал да приеме 20 милиона британски лири от общото им богатство, което възлиза на около 300 милиона лири. Биографът на американската певица Дж. Ранди Тараборели е споделил, че двойката още не е стигнала до споразумение за развода си. "Ябълката на раздора" е къде да живеят и да учат децата им - 7-годишният им син Роко и осиновеният Дейвид Банда от Малави, който е на 3 години.Мадона иска те да живеят с нея и 12-годишната й дъщеря Лурдес от по-ранна връзка в Ню Йорк, докато филмовият режисьор иска те да ходят на училище във Великобритания. Тараборели е заявил пред сп. "Хелоу", че Кралицата на попа е увеличила на повече от 20 милиона лири сумата, която е готова да даде на Ричи, ако той се съгласи децата да живеят с нея в САЩ. Разделените съпрузи, които преди две седмици разкриха, че са пред развод след 8-годишен брак, не си говорят, а общуват чрез адвокатите си. Певицата е наела Фиона Шекълтън, която представляваше сър Пол Маккартни в развода му с Хедър Милс. Ричи ползва услугите на Хелън Уорд, постигнала най-високата бракоразводна сума във Великобритания (48 милиона лири) при развода на Бевърли Чармън от Севъноукс, Кент, със съпруга й,
застрахователния магнат Джон Чармън. На Мадона и Ричи са останали много малко общи приятели, е разкрил биографът Тараборели. Запознат източник е добавил, че Мадона никога не е харесвала приятелите на съпруга си, защото ги е намирала скучни и безинтересни. В. "Дейли телеграф" разкри също, че в опит да запазят брака си Мадона и Гай Ричи преди две години са подписали "договор" за държанието си един към друг. В контракта 50-годишната звезда нареждала: "Гай трябва да работи, за да обогатява съпругата си емоционално и духовно", да решава конфликтите им конструктивно и никога да не крещи на половинката си. Освен това британецът бил длъжен "да заделя време, за да чете на жена си текстове от Кабала". Двамата се задължавали още да "посвещават време на сексуална експресивност". Правилата за сексуалното им поведение повелявали "Никога да не използваме секса като оръжие един срещу друг". Ако 40-годишният Ричи нарушел клаузите на договора, Мадона обикновено казвала: "Контрактът, Гай, контрактът", твърдят запознатите източници.

MADONNA WEEKEND VH1

OCT 25,26. What hasn't this Material Girl done as we celebrate her lifetime of achievements from early days Boy Toy erotica and sex themes to critically acclaimed number one albums from the late 90's to present.
Considered the Queen of Pop and a true entrepreneur who is always reinventing the way she does and distributes music, Madonna always delivers. This weekend we showcase it all from 1983's Madonna debut album release to present day Sticky & Sweet.

Madonna rocks New Jersey