Мадона стана домакиня

Мадона мие чинии, готви зеленчуци като всички простосмъртни и дори яде спагети с пръсти. Всички тези нейни прояви са част от новата рекламна кампания на модната марка "Долче и Габана".

Фотосите представят кралицата на попа в ролята на мечтаната домакиня - старателна в кухнята, красива и опияняващо секси.

Дизайнерът Стефано Габана разкри, че Мадона не е далеч от образа в рекламната кампания. По думите му певицата сама миела съдовете в дома си. А и обичала да хапва спагети. "Може да си го позволи при тренировъчния си режим", обяснява Габана.

Мадона - № 1 сред звездите


Мадона бе обявена за № 1 от британските медии сред звездите за последното десетилетие. Изследването, поръчано от тв канала LIV, специализиран в шоубизнеса, е на базата на брой публикации. Така Мадона държи първенството с 45 633 статии. Далеч след нея на второ място е Роби Уилямс - 27 976, а трета е Бритни Спиърс с 27 910.

Семейство Виктория и Дейвид Бекъм като цяло е на четвърта позиция с 26 561, а британската манекенка Кейт Мос е пета с 24 631. Индивидуално Виктория и Дейвид се подреждат един след друг със съответно 25 204 и 24 631 публикации. Осмото място е за починалия в края на юни Майкъл Джексън - 22 426 статии. Десетката се допълва от Саймън Кауъл с 22 263 и сър Пол Макартни с 20 347.

Каналът LIV е направил отделна класация и за 2009 г. В нея първенството държи Майкъл Джексън с 6838 материала. Сензационната звезда Сюзън Бойл също влиза в тазгодишната десетка с 3170 материала и е на 6-о място.

Междувременно Мадона не спира да работи, въпреки че турнето, което осъществи тази година, е най-успешното в света на шоубизнеса и й донесе огромните приходи от $ 242 млн. Преди дни попзвездата направи фотосесия за пролетно-лятната колекция на "Долче и Габана". Снимките бяха сред декор на типичен италиански ресторант.

Звездата ще се събере за Коледа с бившия си мъж Гай Ричи. Двамата взели решение да са заедно на празника заради децата. Така Лурдес, Роко и осиновените Мърси Джеймс и Дейвид Банда ще са за 24 часа в имението на Гай Ричи в Уилтшиър в Англия. Мадона и Ричи се разведоха през януари.

Sticky & Sweet на CD и DVD

Последната сценична изява на Мадона - турнето STICKY & SWEET излиза на CD и DVD на 30 март. STICKY & SWEET отбелязва рекорд като най-успешното турне на соло изпълнител, посетено от над 3.5 милиона фена в 32 страни по целия свят.

Шоуто ще се разпространява и на Blu-Ray носител, и ще включва много от хитовете на материалното момиче, сред които 4 Minutes, Like a Prayer, Hung Up и Ray of Light. Видео кадрите, включени в албума, са снимани в рамките на четири дни в Буенос Айрес, където Мадона пее пред 256-хилядна тълпа.

Концертът съдържа и спиращ-дъха момент, в който тя изпълнява историческата Don't Cry For Me Argentina пред екзалтираната аржентинска публика. В концертното CD са включени и няколко хита от последния студиен албум Hard Candy, дебютирал под #1 в 37 страни.

DVD-то съдържа и 30 минути ексклузивни кадри зад сцените. „Отчасти концерт, отчасти мега парти, наред с много, много забавление - Мадона е само една", коментира Оукландската преса в ревюто си за концерта. „Нощ на триумф и провокация...дву-часово мулти-медийно преживяване" пишат разпалено Ел Ей Таймс. „Дамата на вечното движение...Това може би е най-доброто турне, което някога правила" - твърди Ню Йорк Поуст.