Една фенка на Мадона пред камерата на PRO BG

Цвети е луда почитателка на изкуството на Кралицата на попа от години.
Вижте какво я вълнува дни преди дългоочаквания концерт на Мадона у нас.

От 28 август Celebration на видео на 29 Мадона в България

Видеото към Celebration ще види бял свят на 28 август. Първи да го излъчат ще имат честта Канал 4. Точно в 19:30 зрителите ще видят лентата, а час по-късно и останалите тв канали.

За видеото кралицата на попа е поканила да участват модният тандем Доменико Долче и Стефано Габана. Двамата модни дизайнери ще се появят в Celebrate, въпреки че тя е лице на френския моден дизайнер Луи Вюитон, Мадона избра италианците. Сцените са записани малко преди концерта й в Милано в клуб ресторант Gold. Част от клипа е заснет и по време на вечеря, организирана от Доменико Долче, а останалата част в Metropole Theater, където двамата дизайнери принципно организират модните си дефилета. Режисьор на лентата е дългогодишния й сътрудник Jonas Akerlund, работил с Мадона по Ray of Light.
На 4 септември ще излезе и maxi single към Celebrate, който ще съдържа следните версии на песента
Celebration (Album Version)
Celebration (Benny Benassi Remix)
Celebration (Paul Oakenfold Remix)
Celebration (Paul Oakenfold Dub Mix)

Обложката е дело на уличния поп художник Mr. Brainwash, който е известен с „тоталното префасониране на модерни културни икони”.
28 септември пък е датана на която ще се появи и албумът Celebration. Той ще съдържа 36 трака, от които и два нови. Сред вечните хитове са Everybody, Express Yourself , Vogue и 4 Minutes. Албумът Celebration ще е достъпен както в опаковка от 2 CD-та, така и на единичен носител. Към компилацията ще излезе и DVD, което ще включва най-популярните клипове на певицата заедно с няколко неиздавани досега.

Madonna Official 2010 Calendar cover


Повече информация на Amazon.com

Мадона се пречка на ЦСКА

Мадона се оказа голяма пречка за ЦСКА. Концертът на звездата в София е на 29 август. Жребият определи два дни по-рано на стадион "Васил Левски" да се играе реваншът от четвъртия предварителен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Динамо (Москва).

Според договора с организаторите на концерта съоръжението трябва да е свободно няколко дни по-рано. Договорът е железен и не може да бъде променен. Заради това се наложи ЦСКА да размени домакинствата си. Така първият мач с Динамо ще е в София на 20 август, а реваншът ще е седмица по-късно в Москва. Решението за размяна на домакинствата бе прието на нож на Армията, най-недоволен остана треньорът Любослав Пенев "Ще настоявам пред ръководството да играем на Армията. Мадона да си прави спектакъла на "Васил Левски", ние ще имаме спектакъл на "Българска армия" - заяви Пенев.
източник: 7sport.net

Децибелите на Мадона може да са увредили експонати в Ермитажа

Световно известният музей Ермитаж в Санкт Петербург ще извърши проучвания, за да определи точно дали негови експонати не са пострадали от високото ниво на шума по време на концерта на попкралицата Мадона в неделя на Дворцовия площад в града.

Измерването на шума е било извършено след споразумение между дирекцията на Ермитажа и организаторите на концерта, като на Дворцовия площад е било регистрирано ниво от 106,4 децибела. В залите на Зимния дворец при затворени прозорци силата на шума е била около 80 дицибела, което е на границата на възможното. Тези резултати показали, че е необходимо сериозно изследване на състоянието на експонатите.

UK Magazines: Grazia


Благодарим на MadonnaBitches.com

Опра Уинфри изпревари Мадона

Прочутата телевизионна водеща Опра Унфри изпревари поп кралицата Мадона и оглави списъка на най-богатите жени в американския шоу бизнес, публикуван от сп. The Forbes.

За една година - от юни 2008 до юни 2009 година, Опра Уинфри е заработила 275 милиона долара. На второ място остава Мадона спечелила за една година, според данни на изданието 110 милиона долара, от световното си турне Sticky & Sweet Tour. На трето място е канадската певица Селин Дион, чието турне "Taking Chances" й донесе 100 милиона долара.

ОСТАВАТ БРОЕНИ ДНИ ДО НАЙ-ГРАДИОЗНОТО СЪБИТИЕ В МУЗИКАЛНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ

Поп Кралицата с нетърпение очаква да се появи пред хилядите си български почитатели!

По-малко от месец остава до най-грандиозното и най-очаквано събитие, осъществявано някога в България – концертът на Мадона в София на 29.08.2009г. на стадион „Васил Левски”!

Въпреки различните слухове в медийното пространство, в графика на турнето на Мадона Sticky & Sweet няма абсолютно никаква промяна и тя със сигурност ще пее за българската си публика. Повечето от концертите и са напълно разпродадени и имат невероятен успех навсякъде по света. По всичко личи, че поп дивата е в невероятна форма, раздаваща се напълно, зареждаща с изключително позитивни емоции. Мадона очаква с нетърпение да посети за пръв път страната ни и да се появи пред българските си фенове, а за нас остава само да броим дните до срещата си със звездата.
Все още има ограничен брой билети за концерта, които могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлай на адрес www.ticketpro.bg Продукция от такава величина за пръв път ще бъде осъществена в България. Реализацията и е предизвикателство и плод на сериозна подготовка. Кралицата на попа идва с екип от над 250 души, огромен брой костюми и аксесоари, дело на над 30 дизайнера. Девет души ще се грижат за дрехите на Мадона, а по време на шоуто ще я видим в 8 различни тоалета, които са една малка част от целия блясък на това невероятно зрелище. Над 400 души ще изградят огромната сцена на столичния стадион „Васил Левски”. Техническата подготовка стартира около седмица преди датата на концерта, а екипът от българска страна е съставен от изключителни професионалисти, които ще дадат всичко от себе си, за да докажат, че и у нас могат да се организират събития на световно ниво. За зрителите тази подготовка ще означава само върховното усещане от това да си част от единствения по рода си спектакъл, правен някога в България.

Мадона отмени концерта си в Любляна

Мадона отложи концерта си в Любляна на 20 август. Според местни медии причината е малкият брой продадени билети - само 7000 при планирани 63 хил., но компанията, която организира шоуто, отрича. Според тях причината са "непредвидени логистични затруднения". Ройтерс припомня, че през 1997 г. Майкъл Джаксън трябваше да пее в Любляна, но концертът му беше отменен заради слаб зрителски интерес.

Справка в сайта на Мадона (Madonna.com) показва, че от оставащите 12 концерта до края на турнето Sticky & Sweet са разпродадени билетите само за шоуто в Гьотеборг, Швеция, на 9 август. Организаторите на шоуто на Националния стадион "Васил Левски" - София Мюзик Ентърпрайсис (СМЕ) - казват, че все още има ограничен брой билети, които могат да се купят от мрежата на "Тикетпро". Останали са пропуски на цена 110, 135 и 200 лв. СМЕ са категорични, че Кралицата на попа ще пее в София на 29 август. Престоят й тук е разчетен до минута и тя няма да прави разходка из градa. Мадона пристига с екип от над 250 души. Деветима от тях ще се грижат за гардероба й. Певицата ще се появи пред зрителите с осем различни тоалета. Костюмите и аксесоарите са дело на 30 дизайнери. 400 души ще изградят сцената, която пристига с 50 ТИР-а. Техническата подготовка започва седмица преди концерта. В интервю за днешния брой на в. "24 часа" (24chasa.bg) управителят на охранителната фирма "ВИП Секюрити", които ще пазят Мадона, Атанас Симеонов казва, че певицата има стриктни изисквания към безопасността. Специално за гостуването й у нас се прави изцяло нов евакуационен план на Националния стадион, който се съгласува с хора от нейния екип. За охраната на концерта са ангажирани 450 души от българска страна. Изискване на Мадона е хората, които ще я пазят, да са непушачи. Тя не иска цигарен дим и в помещенията, в които ще присъства. Родителите, които ще заведат на концерта деца под 16 години, трябва да попълнят и оставят на входа на стадиона специална декларация. Бланката ще бъде пусната в интернет предварително.

Мадона и Гай - вечна и неразделна любов

След осем години съвместен живот и разтрогнат брак - двойката е на прага да се събере. Мадона дори написа песен за британския режисьор.
madonnabg.blogspot.com

Мадона води децата си в Освиенцим

След концерта си в Полша на 15 август, поп звездата Мадона е съобщила, че възнамерява да заведе децата си на посещение във фашисткия концентрационен лагер Освиенцим, днес превърнат в мемориал. Певицата смята, че такова посещение ще бъде възпитателно за 12-годишната Лурдес, 8-годишния Роко, 4-годишната Мърси и 3-годишния Дейвид, пише The Daily Mirror.

Мадона иска децата й отрано да разберат и проумеят какви грешки може да извърши човечеството и е извършвало в миналото. В лагера Освиенцим по различни данни са намерили смъртта си през Втората Световна Война между 1.2 и 1.6 милиона души, повечето евреи. Сега лагерът е музей в памет на жертвите на нацизма. Намира се на 60 километра западно от Краков. Английският престолонаследник принц Чарлз също изпрати сина си принц Хари на посещение в Освиенцим миналата година, след като момчето се появи на маскено парти в костюм на нацистки офицер. Следвщият концерт на Мадона след 15 август във Варшава е на 18 август в Чехия.Вероятно затова "материалното момиче" , вече отговорна майка, е решила да използа свободните три дни между двата концерта по най-целесъобразния начин.
източник: моно.бг

Мадона на разхожда с децата


Благодарим на MadonnaBitches.com

Хиляди чакаха около час Мадона под проливен дъжд в Санкт Петербург

Концертът на американската попзвезда Мадона в Санкт Петербург започна с около час закъснение, но хиляди нейни почитатели търпеливо я очакваха под проливния дъжд, предаде РИА Новости.

Зрителите се опитваха да се скрият под чадърите си. Дъждът бе толкова силен, че не помогна дори специалният навес и част от сцената бе наводнена. Малко след започването на концерта дъждът спря. Мадона пее на прочутия Дворцов площад на Санкт Петербург. Това е единственият й концерт в Русия, част от 16-те й концерта от турнето Steaky&Sweet, започнало на 4 юли в Лондон.
източник: actualno.com

Мадона припява на десантчици в Санкт Петербург

Турнето на Мадона върви с пълна сила. И ако някъде то е съпроводено с човешки трагедии, на други места можеше да се провали заради съвпадение с важен празник.
В Санкт Петербург концертът на Мадона едва не бе провален заради Деня на десантчика, съобщи в. "Комсомолская правда".


Организаторите не са отчели факта, че на 2 август е празникът на въздушната пехота и е имало опасност изявата на поп дивата да се провали. В крайна сметката е бил намерен компромис. "Сините барети" ще минат по Дворцовия площад сутринта, а вечерта на сцената, която вече се изгражда там, ще пее Мадона. "Ще приемем, че Мадона е дошла да поздрави всички руски десантчици. За нас това е голяма чест", каза командващият Въздушно-десантните войски Владимир Шаманов. Иначе за местата от турнето, където всичко върви (поне засега) по план, звездата е обяснила, че ще носи със себе си всичко необходимо. Така за концерта си в Талин, който ще се състои на 4 август, от организаторите е било поискано само да бъде осигурено оборудване за кухнята и нова седалка за тоалетната в гримьорната, съобщи РИА "Новости". "След като монтираме седалката, ще започне някаква мистична процедура - ще влезнат някакви хора от екипа й, които ще проверят дали тя наистина е нова и чиста", обясни в ефира на естонска телевизия Иля Юдейкин, един от организаторите на концерта в Талин. Домакините не са наясно как ще бъде извършена проверката, възможно е да се правят специални бактериологични замервания. "После седалката ще бъде запечатана и едва след това Мадона ще влезе в гримьорната", съобщи Юдейкин. Всичките 70 000 билета за талинския концерт на Мадона са били продадени още през март и то само за един ден. В Европа Мадона планира да изнесе 16 концерта. В рамките на турнето й Sticky&Sweet, което започна на 4 юли в Лондон, Мадона ще посети Русия, Белгия, Италия, Испания, Германия, Норвегия, Финландия, Швеция, Дания, Естония, Чехия, Полша, Словения, България, Унгария, Румъния и Сърбия. Сигурно вече всички са наясно, че в София концертът на Мадона ще е на 29 август.
източник: dnes.bg

Мадона идва по план

"Какви са тия глупости точно когато слагам пържолите на скарата? "Джаксън 4", защото те вече няма как да са 5, може и да идат в Лондон. А Мадона ще си пее тук, аз поне не съм чул нищо различно."

Така отвърна Димитър Ковачев-Фънки по повод слуховете, че може и да се разминем с концерта на попкралицата у нас, организиран от СМЕ, пише "Труд". Според публикации в интернет на 29 август, докато я чакаме на стадион "Васил Левски", Мадона щяла да пее на концерт в лондонската зала "Арена 2" в памет на Краля на попа. Проверката ни в мрежата не откри подобна информация, но показа вероятния повод за слуховете. Братята на Майкъл наистина възнамеряват да пеят в Лондон на рождения му ден. А в началото на миналия месец Мадона обяви намерението си да отдаде почит към Майкъл в същата зала. Това обаче вече се случи - на лондонския й концерт на 4 юли.