Мадона възкресява стила „Материално момиче”

Мадона и дъщеря й Лурдес се появиха дегизирани в стил „Материално момиче" през уикенда. Майка и щерка заложиха на черните якета с капси, с които поп кралицата се появяваше преди почти 30 години.

Така певицата дава рамо на новата си модна линия Material Girl. Колекцията изобилства от черни и неонови цветове. Според нея много късите роклички са задължителни, клинчетата и блестящите акценти - също.

И колкото повече бижута, толкова по-добре. Догодина на пазара ще се появи и козметична марка под името Material Girl.

Четете още новини за звездите на www.hiclub.bg

Щерката на Мадона била по в час в модата от майка си

Лурдес, дъщерята на Мадона, имала доста по-добър усет за мода, отколкото майка си. Това заяви самата поп кралица, която от десетилетия задава фешън течения.

Мадона коментира новата си модна линия Material Girl и активното участие на голямата си дъщеря в създаването й. Секси дрешките ще бъдат представени за пръв път на 3 август.

Поп кралицата е убедена, че колекцията действа много креативно за Лурдес. 13-годишното момиче доста било променило гардероба си, откакто се захванали с Material Girl.

„Когато Лола дойде при мен и видя как се е облякла, реакцията ми е: О, тя изглежда зашеметяващо, какъв невероятен стил. Но след това си казвам: Това съвсем не е подходящо за училище", споделя в интервюто Мадона.

Четете още новини за звездите нa www.hiclub.bg

Мадона прави ремонт за $1,7 милиона

Летните отпуски почнаха и дори и звездите се замислиха как да позакърпят домовете си.
Кралицата на поп музиката Мадона например си е планирала излишни 1,7 милиона долара за ремонта на новия си дом в Ню Йорк.


Певицата си купи кооперация в Манхатън за 40 милона и е подала заявление до властите, в което иска разрешително за строеж на още един етаж.

Звездата планира да разшири спалните и да си направи личен фризьорски салон. Ако всичко върви по план, поп кралицата ще може да се похвали с 10 спални, 13 бани и специална зала за игра, в която да се забавляват нейните деца Роко, Дейвид и Мърси.

В новата къща на Мадона имало даже асансьор, но отвън била доста грозновата. Според близки до изпълнителката тя си била наумила да направи копие на имението си в Лондон от постройката в Манхатън.