ПРАЗНУВАМЕ МУЗИКАТА НА МАДОНА С НАЙ-ВЕЛИКИТЕ Й ХИТОВЕ

Поп иконата, поставила рекорд от 37 хита в топ 10, както и седем №1 албума (включително последните четири) в Billboard, отново дава възможност на феновете си да „отпразнуват” музикалните й постижения. Warner Bros. Records официално потвърди излизането на уникалната компилация от най-известните й песни на 28 септември. Всяко едно от парчетата са презаписани и подбрани от самата Мадона и феновете й. Хитовете обхващат цялата кариера на Материалното момиче, сред които Everybody, Express Yourself , Vogue и 4 Minutes. Албумът Celebration ще е достъпен както в опаковка от 2 CD-та, така и на единичен носител. Към компилацията ще излезе и DVD, което ще включва най-популярните клипове на певицата заедно с няколко неиздавани досега. Албумът ще включва и две нови песни, наскоро записани в Ню Йорк. Първият, също озаглавен „Celebration” е копродукция на Мадона и Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold) и е планиран за радио ротация от 3 август. Клипът към песента е сниман в Милано и е режисиран от дългогодишния й сътрудник Jonas Akerlund (Ray of Light). От днес (24 юли) по клубовете ще се завъртят няколко денс ремикса на новия сингъл Celebration. Обложката е дело на уличния поп художник Mr. Brainwash, който е известен с „тоталното префасониране на модерни културни икони”. Мадона, имаща зад гърба си множество награди Грами, над 12 №1 сингъла, поставила рекорди в най-престижната класация зад Океана Billboard, е един малкото артисти с близо 30-годишна музикална история.

Мадона скъса с Жесус, връща се при Гай

Кралицата на попмузиката Мадона се насити на младата си играчка - 22-годишния супермодел Жесус Лус. Няколко дни поред папараци засичат Мадона подръка с бившия й съпруг Гай Ричи. "Конкуренцията между двамата мъже е неравна. Жесус е нервен, защото не се чувства на мястото си. Гай винаги ще е част от живота й", коментира близък до певицата. Все по-често ексцентричният режисьор навестява децата си, а отскоро са подновили и традиционните кабала церемонии за цялото семейство.
източник:hotnews.bg

Долче и Габана в следващия клип на Мадона

За следващия си клип поп дивата е поканила да участва модният тандем Доменико Долче и Стефано Габана, предаде БГНЕС.Двамата модни дизайнери ще се появят в Celebrate. Въпреки че е лице на френския моден дизайнер Луи Вюитон, Мадона избра италианците. Сцените бяха записани малко преди концерта й в Милано миналата сряда в клуб ресторанта Gold. Част от клипа беше заснет по време на вечеря, организирана от Доменико Долче, а останалата част - снощи в Metropole Theater, където двамата дизайнери принципно организират модните си дефилета.

Behind the Making of 4 Minutes

Burning Up

Мадона посети пострадалите в Марсилия

Кралицата на поп музиката Мадона посети пострадалите при рухналата сцена преди концерта й в Марсилия. Звездата отиде в болницата на 19 юли. Първо тя посети семейството на загиналия 53-годишен Чарлс Крисчензо, след което се отправи към една от болниците в Марсилия, където се лекуват останалите пострадали. Оттам певицата се отправи към Барселона, където на 21 юли ще има концерт в рамките на турнето Sticky & Sweet Tour. Сцената на стадиона в Марсилия, издигната специално за концерта на звездата, рухна на 16 юли. Двама души починаха, а други осем души получиха различни травми. Концертът, заплануван за 19 юли, бе отменен веднага след трагедията. Организаторите на концерта в Марсилия започват да връщат парите за билетите от днес. Основната версия за инцидента е техническа грешка при монтажа на сцената.
източник: днес.бг