Мадона смята да осинови още едно дете от Малави

Поп кралицата Мадона намекна, че може да осинови още едно дете от африканската страна Малави. Певицата, която осинови малкия Дейвид Банда от сиропиталище преди четири години, била помолена от местни жители да вземе още едно дете. В интервю пред местния вестник "Нейшън" Мадона говори и за развода си с режисьора Гай Ричи. На въпрос дали би искала да осинови още едно дете, звездата отговорила, че обмисля тази възможност и допълва, че ще го направи само ако има подкрепата на народа на Малави и на правителството. "Много хора, предимно приятели от Малави, казват, че Дейвид трябва да има братче или сестриче от неговата родина", споделя Мадона. Осиновяването на Дейвид Банда беше широко отразено от медиите и някои от тях упрекнаха поп дивата, че използва известността си, за да ускори процеса по осиновяването. Певицата казва, че приела критиките болезнено и трябвало да води тежка битка. На въпрос за неотдавнашния й развод Мадона отговаря: "Отношенията ни са приятелски... И двамата сме съгласни, че децата ни трябва винаги да чувстват силна връзка и с двамата родители". БГНЕС припомня, че попдивата Мадона ще има концерт в София на 29 август с организатор "София Мюзик Ентерпрайсис".
инфо:БГНЕС

Шоуто на Мадона в Петербург пред провал

Концертът на Мадона в Санкт Петербург е пред провал, съобщи РИА Новости.
Причината изглежда невероятна за тези, които не познават особеностите на руската душа. Обявено е, че музиката на Мадона може да ускори стареенето на живописните платна и други шедьоври, които се съхраняват в световно известния музей Ермитажа.
Ето и подробностите: шоуто на Мадона трябва да се състои на 2 август на Дворцовия площад в Петербург, непосредствено до Ермитажа. Оказва се, че организаторите на концерта не са съгласували провеждането му с градската администрация и с управата на музея. Градските власти са сравнили въздействието на концерта на Мадона с това на стихийно бедствие. Организаторите на концерта обаче твърдят, че билетите, които бъдат пуснати в продажба на 16 март са ограничени и шоуто могат да посетят само 50 000 души. По-рано те са съобщили, че всички действия по провеждането на концерта са съгласувани с директора на Ермитажа - Михаил Пиотровски. Самият той твърди обратното. По негово мнение организирането на голям концерт на Дворцовия площад и акустическото въздействие от него двойно ускорява процеса на стареене на картините. Остава открит въпросът кое ще надделее - дали прословутият руски дух, ценящ и съхраняващ всичко, свързано с националната култура и достойнство или комерсиалната печалба, която ще донесе шоуто на Мадона.