Мадона потроши още един рекорд

Все още неизлязъл, предстоящият албум на Мадона MDNA вече чупи рекорди!

Предварителните покупки на тавата достигнаха първото място в iTunes в повече от 50 страни само за един ден, съобщават от списание "Хай клуб". Заради това MDNA се превърна в най-търсения pre-order албум в историята на електронния магазин.

"Благодаря за цялата любов, която ми изпращате от целия свят", каза Мадона.

Миналата неделя Мадж потроши и още един рекорд. Нейното изпълнение на полувремето на щатския финал на първенството по американски футбол Супербол достигна рекордните 112.6 милиона зрители.

Мадона тръгва на турне!

Броени дни след историческото си участие в Националната лига по американски футбол, Superbowl, Мадона обяви официално датите на 9-тото си турне! С него звездата ще промотира новият си студиен албум, MDNA. Дългоочакваната тава ще излезе на музикалния пазар и в iTunes България на 26-ти март – два месеца преди началото на обиколката на звездата.

Стартът на турнето ще бъде отбелязан в Тел Авив на 29-ти май, 2012. След тази дата кралицата на попа ще изнесе още 24 концерта в Европа. За съжаление на многобройните й български фенове, Мадона няма да ни посети отново скоро. Въпреки това, поп иконата ще бъде достатъчно наблизо, за да могат най-върлите й фенове да я зърнат отново. Това ще се случи на 7-ми юни, когато звездата ще кацне на Балканите за концерта си в Инстанбул, а на 11-ти юни ще се отправи към Загреб. Европейската серия ще приключи на 21-ви август. Седмица по-късно ще стартира обиколка на Мадона в Северна Америка, която включва още 25 дати в периода между 28-ми август и 17-ти ноември.

Предстоящата световна обиколка на 53-годишната кралица на попа е втората организирана от Live Nation Entertainment – най-голямата промоутърска компания в света, с която Мадона има сключен дългосрочен договор.

Именно Live Nation бяха организатор на Sticky & Sweet – турнето, на което стана зрител и Българската публика през 2009-та. С него Мадона разби собствения си рекорд за най-успешно турне в музикалната история. Тогава певицата промотира предшественика на MDNA - Hard Candy, с продадени над 740 000 копия само в САЩ.

MDNA вече е в предварителна продажба в iTunes България. Дебютният сингъл от тавата, „Give Me All You Luvin”, с участието на M.I.A. и Nicki Minaj, излезе ексклузивно в iTunes България на 3-ти февруари.