На фокус

Немският канал RTL показа ексклузивни кадри на Мадона от летището в Берлин, след умопомрачителното шоу на 29 август в германската столица пред 50 000 души.

Мадона се подигра с Джон Маккейн

Кампанията на Джон Маккейн се насочи и срещу Мадона, след като по време на концерт поп дивата сравни кандидата на републиканците с Адолф Хитлер и президента на Зимбабве Робърт Мугабе, предадеАФП. Говорителят на Маккейн окачестви сравнението като "възмутително, неприемливо и причиняващо разделение едновременно".Според него, това ясно показва, че "когато става въпрос за подкрепа на Барак Обама, неговите приятели шоузвезди не считат нищо за прекалено".Мадона отправи атаката си срещу Маккейн в Кардиф, когато по време на изпълнение на Get Stupid снимката на републиканския кандидат беше наложена върху картини на разрушение и глобално затопляне, заедно с Хитлер и Мугабе.Към края на песента се появиха и снимки на звездата на "Бийтълс" Джон Ленън, бившият американски вицепрезидент Ал Гор, Махатма Ганди и съперника на Маккейн-Барак Обама от Демократическата партия.

Мадона в Будва

Световната попзвезда Мадона, която ще изнесе на 25 септември концерт на плажа Яз край черногорския курорт Будва, е включила в списъка с изискванията си редица интересни неща, но нито едно от тях не може да се нарече прекомерно, съобщиха организаторите на концерта, цитирани от Танюг. Мадона е поискала бутилки с кислород, маски за дишане и най-добри лекари в близките болници по време на концерта й в Будва. Що се отнася до хотелската й стая, единственото искане на Мадона било за осветлението, което да създава атмосфера за отпускане. Мадона пожелала настолни лампи и лампи по стените, а не полюлей или осветление от тавана. За Мадона и нейния екип ще бъдат осигурени 150 малки и 300 големи хавлиени кърпи и 300 сапуна. За храната ще отговаря готвач, когото Мадона води навсякъде със себе си и който ще пристигне в Будва два дни преди концерта. На плажа Яз ще бъде издигната сцена с размери 90 на 50 метра и с височина 2,5 метра. Техниката ще пристигне в Будва с 50 ТИР-а, а техниците ще пристигнат с 18 автобуса.
Информацията е от БТА

Givenchy облича Мадона за Sticky and Sweet

Говорителката на модната къща Каролин Дьорош-Паские обяви, че марката "Живанши кутюр" е подготвила два ансамбъла за звездата. С единия от тях тя ще започва концертите си. Мадона отдавна ангажира френски дизайнери за турнетата си. Най-плодотворно е сътрудничеството й с Жан-Пол Готие, който създаде специално за нея сутиена с конусовидни чашки през 1990 г. Дизайнерският екип на "Живанши" се оглавява от Рикандо Тиши. Той е известен със слабостта си към тъмните цветове и готическите детайли.
Информацията е от БТА