Мадона: Съкрушена съм от инцидента във Франция

Поп-дивата Мадона заяви, че е "съкрушена", след като един човек загина при подготовката на сцената за един от концертите й в Марсилия, предаде АФП.
"Съкрушена съм от току-що получените трагични вести", казва тя в изявлението си, разпространено от организаторите на концерта й. "Молитвите ми са при ранените и семействата им, както и най-дълбоката ми симпатия за всички засегнати от тези сърцераздирателни новини", заяви тя. Девет души са пострадали в инцидента, включително американец и британски гражданин. Мадона анулира концерта си след инцидента, съобщават от БГНЕС.
Подготовките за концерта на Мадона във френския град Марсилия бяха белязани от фатален инцидент. Един от работниците, които монтираха сцената за шоуто на звездата загина. При внезапното срутване на декора бяха сериозно ранени още най-малко девет души. От полицията съобщиха, че загиналият е френски гражданин на 53 години. В тежко състояние са двама от пострадалите, британски и американски гражданин. С множество наранявания са трима французи и един гражданин на Коморските острови, а други трима са с леки наранявания. Около 30 души, които са се намирали в близост до срутилата се инсталация, също се намират под лекарско наблюдение. Попиконата Мадона трябваше да пее на олимпийския стадион “Велодром” в Марсилия в неделя, след като миналата седмица изнесе шоу пред публика от 15 000 души в Париж. Концертите са част от световното турне на звездата Sticky and Sweet.
източник дир.бг