Мадона готви грандиозно турне

Суперзвездата Мадона планира да се отправи на турне - „най-грандиозното и неочаквано", според официалното съобщение.

Британският вестник Mirror съобщава, че турнето на 51-годишната певица ще продължи шест месеца, като вече е започнал кастингът за танцьори.

Това наистина е напълно неочаквано. Какво е подтикнало попкралицата към подобна стъпка? Според някои източници, катализатор са станали пълните стадиони на мащабните спектакли на Lady GaGa и Риана.

„Мадона се връща към своите ню-йоркски корени, където чувства стихията на улицата и на хип хопа. Тя иска да превърне своите концерти в сложно от физическа гледна точка танцувално шоу", разкрива източник, близък до певицата.

„Сега Мадж е на пика на своята форма, затова изморителният живот на колела за нея не е проблем", добавя той. Кастингът за танцьори се провежда в любимия лондонски клуб на изпълнителката, а любовникът й Жезуш Лус също дава мнението си в избора на изпълнители.

Фенове избират най-доброто видео на Madonna за месеца

През последните четири седмици, почитателите на поп иконата имаха възможност да гласуват за своето любимото видео.

Human Nature вече получи приза за клип на седмицата и ще остане достъпен на главната страница на сайта до следващия понеделник, а сега на официалната страница на Madonna – www.madonna.com, феновете ще имат възможност да отличат своя фаворит за месеца. Изборът е между четирите победителя за юли – Bedtime Story, Vogue, Like A Prayer и Human Nature.

През последните няколко дни в медиите плъзнаха слухове, че Madonnа е планирала да се включи в благотворителен концерт в Малави, благодарение на който да бъдат събрани възможно най-много средства за подпомагане на бедната африканска държава. Тези твърдения бяха официално отречени – организацията „Raising Malawi” и Madonna нямат намерение да се участват в подобно събитие.