Премиерата на Give Me All Your Luvin ще се състои утре


Утре, 3-ти февруари 2012, ще се състои премиерата на първия сингъл от предстоящия албум на Madonna! Парчето Give Me All Your Luvin, с участието на Nicki Minaj и M.I.A. ще дебютира три дни преди дългоочакваното участие на звездата в шампионата на Националната футболна лига на Америка, Super Bowl.

Give Me All Your Luvin е първият сингъл от предстоящата тава на звездата, озаглавена MDNA. Записът е 12-тият студиен албум на Madonna след супер успешния Hard Candy (2008), който от издаването си се изстреля на челно място в класациите на 37 страни по света.

Видеото към парчето ще бъде с футболна тематика. Както сами можете да предположите, това не е случайно! Вдъхновението е именно предстоящото участие на Madonna в Super Bowl.

Ексклузивно едноминутно превю на клипа ще се състои тази вечер в American Idol по FOX, а цялото официално видео към парчето ще дебютира в официалния канал на Madonna в YouTube утре в 16,00ч. българско време.

Дългоочакваният албум MDNA ще излезе на музикалния пазар на 26-ти март, 2012. За радост на всички нетърпеливи фенове, iTunes ще предложи ексклузивно предварителна поръчка на луксозното издание на записа. То ще побере цели 18 парчета плюс един специален ремикс - изненада. Предложението ще бъде валидно от 3-ти до 6-ти февруари. За този кратък период от време, почитателите ще имат уникалната възможност да закупят тавата със значително намаление. В допълнение, ще получат сингъла Give Me All Your Luvin на момента.

Тавата MDNA е записанa в Ню Йорк и Лос Анджелис. MDNA събира за пореден път „материалното момиче на световната поп сцена” с William Orbit. С неговата помощ, както и с тази на Martin Solveig, The Demolition Crew, Benassi Brothers, Hardy “Indigo” Muanza и Michael Malih, Madonna продуцира новия си запис.

Спечелилата "Златен глобус" песен Masterpiece също ще бъде включена в траклистинга на MDNA. Въпросното парче набра популярност като заглавен сингъл от саундтрака към режисьорския дебют на Madonna – филмът W.E. Албумът W.E. Music Form The Motion Picture ще залее музикалния пазар на 13-ти февруари и със сигурност ще се радва на голям успех. Заявка за това дава и факта, че композитора на всички песни (с изключение на творбата Masterpiece, дело на поп иконата) е маестрото Abel Korzeniowski.