Мадона ще е звездата на Супербоул с изрядно облекло и прилично поведение

Кралицата на попмузиката Мадона ще е тазгодишният звезден изпълнител на почивката на Супербоул, с което тя е "реализирала мечтата си".

В навечерието на най-голямото събитие в американския спорт за годината, Мадона обеща да няма проблеми с облеклото, каквито имаше Джанет Джексън преди седем години.

През годините Супербоул винаги е събирал големите звезди на музиката, макар в първото издание през 1967 г. на почивката да дефилират колежански оркестри. Пол Маккарти, "Ролинг стоунс", U2, Принс, Брус Спрингстийн, "Блек айд пийс" са само част от суперзвездите, които са забавлявали публиката.

През 2004 г. изпълнението на Джексън влезе в историята като най-спорното заради проблема, наречен като "неизправности на гардероба". Нейният партньор на сцената Джъстин Тимбърлейк я хвана за костюма, при което гърдата й се показа пред милиони телевизионни зрители.

Мадона обяви, че е направено всичко възможно, за да се гарантира, че няма да се повтори подобна история. "Беше отделено огромно внимание на всеки детайл от моя гардероб. Няма да има никакви неизправности, обещавам", заяви тя.

Иконата на попа заяви, че чувства напрежение от изпълнението пред толкова много зрители на живо и едновременно милиони пред телевизорите. Миналата година Супербоул привлече рекордните 111 милиона зрители в САЩ.

"Да пееш на Супербоул е голяма мечта на момичетата но Средния Запад. След цели 25 години като изпълнител успях да го постигна. Никога не съм работила толкова здраво, с толкова скрупули, внимание към детайла и с такова прилично поведение", заяви Мадона, която е родена в Бей Сити, Мичиган.

Двубоят между "Ню Инглънд пейтриътс" и "Ню Йорк джетс" ще се играе в неделя срещу понеделник българско време в Индианаполис.

"Целта ми е да направя зрелищно шоу, което да забавлява хората от всякакви възрасти и да бъде впечатляваща фиеста за очите", добави изпълнителката на "Материално момиче".