iTunes за България предлага уникалната възможност да закупите албумите от каталога на Мадона на преференциални цени

iTunes за България се включва в страхотна нова кампания, по време на която всеки ще има възможността да закупи стандартните версии на всеки от албумите на поп кралицата Мадона само за 4,99 € от тук: http://itunes.apple.com/bg/artist/madonna/id20044

Това е уникална възможност да притежавате албумите на певицата, която е покорила света и която ще остане завинаги в историята на музиката като една от най-влиятелните жени. Мадона е впечатляваща личност, името й е нарицателно за супер звезда, а каталогът й свидетелства за една блестяща кариера.

През 1983-та година Мадона пуска дебютния си, едноименен албум и с това поставя началото на една кариера, която й спечелва статут на икона в поп музиката. Тя е продала над 300 млн. албума в цял свят и държи рекорда на Гинес за най-продавания женски изпълнител на всички времена. През 2008-ма списание Billboard слага Мадона на 2-ро място (единствено след Бийтълс) в класацията “Hot 100 All-Time Top Artists”, което я прави най-успешния солов изпълнител в историята на Billboard чарта.

Да се опише с думи успехът на Мадона е почти невъзможно. Албумите, които е издала за тези 29 години, свидетелстват за името и позицията й в музикалната индустрия:

Madonna, Like a Virgin, True Blue, You Can Dance, Who’s That Girl Soundtrack, Like A Prayer, I’m Breathless, Erotica, Bedtime Stories, American Life, Ray Of Light, Music, Confessions On A Dance Floor, The Immaculate Collection, Something To Remember, Hard Candy, Celebration.

Не пропускайте уникалната възможност да се сдобиете с всички тези албуми на супер цени от iTunes за България. Побързайте, периодът на кампанията е ограничен!