От 28 август Celebration на видео на 29 Мадона в България

Видеото към Celebration ще види бял свят на 28 август. Първи да го излъчат ще имат честта Канал 4. Точно в 19:30 зрителите ще видят лентата, а час по-късно и останалите тв канали.

За видеото кралицата на попа е поканила да участват модният тандем Доменико Долче и Стефано Габана. Двамата модни дизайнери ще се появят в Celebrate, въпреки че тя е лице на френския моден дизайнер Луи Вюитон, Мадона избра италианците. Сцените са записани малко преди концерта й в Милано в клуб ресторант Gold. Част от клипа е заснет и по време на вечеря, организирана от Доменико Долче, а останалата част в Metropole Theater, където двамата дизайнери принципно организират модните си дефилета. Режисьор на лентата е дългогодишния й сътрудник Jonas Akerlund, работил с Мадона по Ray of Light.
На 4 септември ще излезе и maxi single към Celebrate, който ще съдържа следните версии на песента
Celebration (Album Version)
Celebration (Benny Benassi Remix)
Celebration (Paul Oakenfold Remix)
Celebration (Paul Oakenfold Dub Mix)

Обложката е дело на уличния поп художник Mr. Brainwash, който е известен с „тоталното префасониране на модерни културни икони”.
28 септември пък е датана на която ще се появи и албумът Celebration. Той ще съдържа 36 трака, от които и два нови. Сред вечните хитове са Everybody, Express Yourself , Vogue и 4 Minutes. Албумът Celebration ще е достъпен както в опаковка от 2 CD-та, така и на единичен носител. Към компилацията ще излезе и DVD, което ще включва най-популярните клипове на певицата заедно с няколко неиздавани досега.